Rólunk

A Project Food Kft a legjobb megoldást nyújtja partnereinek

Cégünk 1996 óta szállít a magyar élelmiszeripar részére technológiai berendezéseket, segédanyagokat. Az alaptermékünk a klipszelés-technika az évek során kibővült más, a technológiai sorba jól illeszkedő berendezések forgalmazásával és kiszolgálásával. Ma már a Project Food Kft. az ország minden részébe szállít és sikerült kivívnunk partnereink bizalmát a hosszú évek során.

Mottónk a hosszútávú együttműködés megalapozása és fenntartása. E cél eléréshez elengedhetetlen a naprakész szaktudás és széles körű szerviz és alkatrész kiszolgálás fenntartása. Budapesti raktárunkban specifikusan, géptípusonként rendszeresen monitorizált alkatrész készletet tartunk valamint szervíztechnikusaink saját- és beszállítói oktatásokon keresztül fejleszthetik szaktudásukat.

Cégünk a német Process-Pack International GmbH cégcsoport tagja. Budapesten található iroda- és raktárbázisunkon folyamatosan bővülő csapat szolgálja ki vevőinket.

Legfontosabb termékünk a Poly-clip System Gmbh által gyártott klipszelőberendezések az azok segédanyagai.

Az utóbbi években bővítettük termékpalettánkat töltő- és pácolástechnikai berendezések magyarországi képviseletének elindításával. Igyekszünk minden igényt kiszolgálni és ami a szektorban elengedhetetlen gyorsan reagálni ezekre.

Ennek eléréshez folyamatosan bővülő raktár készletet tartunk:

  • berendezésekből
  • alkatrészekből
  • klipsz- és akasztóhurokból

Csapatunk