Gyártók

Poly-clip System

A Frankfurt am Main melletti Hattersheim városában található német családi vállalkozás története 1922-ig nyúlik vissza. A kutatás és fejlesztés a kezdetek óta fontos hajtóerő a fejlődésében. Állandó célja, hogy optimalizálja az ügyfelek technológiai folyamatait és azok rentábilitását. Ezért nem véletlen, hogy a Poly-clip System több mint 800 szabadalomnak köszönhetően vezető pozíciót tölt be e technológiában és új impulzusokkal látja el az egész iparágat a klipszelési megoldások terén.

Tovább
Poly-clip System

Günther Maschinenbau

Tartósság. Minőség. Attraktív küllem. Ezek az élelmiszeripari termékek fogyasztói sikerének előfeltételei. A Günther Maschinenbau olyan műszaki megoldásokat fejlesztett ki és alkalmaz berendezéseiben, amelyek lehetővé teszik a kisüzemek és az ipar számára, hogy ezek mind megvalósulhassanak. A kínált termékei és szolgáltatásai középpontjában a pácoláshoz, tumblerezéshez és a „coating” technológiához szükséges gépek, rendszerek állnak.

Tovább
Günther Maschinenbau

REX Technologie

A REX Technologie termékeivel 35 éve van jelen világszerte.
Berendezései az adagolástechnikával összefüggő tevékenységekre kerültek kifejlesztésre. Széles spektrumú portfóliójával mind a kis- mind a nagyüzemek számára optimális megoldást nyújtanak töltő- és annak perifériális, kiegészítő gépeivel, megoldásaival.

Tovább
REX Technologie

HUKKI

HUKKI termékcsalád az Ön hús- és rúdárú specialitásaihoz.
Prémium bél-kínálatával a HUKKI világszerte sikeres vállalattá vált. Akár olyan országokban, mint Franciaország, Olaszország vagy Spanyolország, ahol a hagyományos hentesszakma még mindig erős vásárlói hűséggel bír, vagy az USA-ban, ahol elsősorban az élelmiszer-biztonságra helyezik a hangsúlyt – a HUKKI jelen van.

Tovább
HUKKI