Skip to main content

Prések, préstornyok és tartozékaik

Eberhardt Élelmiszerprés Rendszerek Az Eberhardt présrendszerei kiemelkedően sokoldalúak. A bennük készült húsok és felvágottak fűszerfóliával, hálóba csomagolva vagy műanyag bélbe zárva, akár főzés során is használhatók, miközben a termékek formázása és füstölése egy munkafolyamatba integrálható. Ennek köszönhetően képesek akár 50%-kal csökkenteni a feldolgozási időt és energiát. A rendszer e mellett rendkívül költséghatékony, a vágási veszteség lényegesen csökkenthető általa. A klasszikus préstorony mellett az új Eberhardt AIR MAX FOOD PRESS pneumatikus vezérlése precíz nyomáskontrollt biztosít, növelve a termelési folyamat sebességét és a termékminőséget. A prések egyedi igények szerint alakíthatók. Tartozékai segítségével egységesíthető a termék megfelelő mérete, mintája vagy akár formája. A különböző formák és geometriai megoldások széles választéka lehetővé teszi az egyedi termékek, mint például a szív alakú kolbász vagy a "kézzel kötözött sonka" előállítását is. A speciális papírok és fóliák használata tovább növeli a termékek minőségét, védelmet nyújt a szennyeződésektől és csökkenti a veszteségeket a főzési folyamat során. Főbb technikai adatok: • 50%-os idő- és energia-megtakarítás • Speciális igényekre szabható rendszer • Vágási veszteség lényeges csökkenése • mechanikus orsó-prés vagy pneumatikus vezérlés • Hőálló papír 220 °C-ig / 428 °F-ig • Füstáteresztő és könnyen leválasztható fóliák • Optimális nedvességszabályozás a nyers sonkánál 
 

Keressen minket bátran!